Anmeldelser poster

Spargo Finans Anmeldelse

spargofinans.dk

I dag findes der så stort et udvalg af forskellige låneudbydere, at det kan være svært at helt vurdere, hvilket tilbud der i sidste ende er det bedste for dig. Derfor er det også vigtigt at du sætter dig ind i, hvad de forskellige lånevirksomheder har at byde på.

Spargo Finans har gennem den sidste årrække ført sig frem med en masse gode lånetilbud og det er derfor ikke underligt, at flere og flere danske privatpersoner vælger at finansiere deres ønsker og drømme gennem den anerkendte udbyder. Nedenfor tager vi et nærmere kig på, hvad du kan forvente når du vælger Spargo Finans som din udbyder.

Bag om Spargo

Spargo Finans er en af de mange danske låneudbydere der tilbyder privatlån til kreditværdige personer. Udbyderen har hovedsæde og kontor på Østre Stationsvej 1-5 i Odense, og hører ind under 3C Retail A/S som også tilbyder andre låneprodukter på det danske marked.

Med et lån fra Spargo Finans kan du få et fleksibelt forbrugslån, der kan give dig plads i økonomien til lige det, du står og mangler. Det er der allerede mange danskere der har gjort nytte af, og med de korte behandlingstider og tiltalende lånetilbud, er det ikke så underligt at Spargo er gået hen og blevet så populær en udbyder i dag.

Spargo vil kun bevillige dig et lån, hvis de oprigtigt mener at du er kreditværdig. Du kan derfor låne med ro i sindet. Udbyderen vil altid foretage en grundig kreditvurdering af dig, for at sikre, at du faktisk har råd til at betale pengene tilbage.

Lånetilbud fra Spargo

Spargo Finans gør det muligt for dig at låne op til hele 150.000 kr., og så lidt som 10.000 kr. Udbyderen henvender sig altså både til dig der har brug for et lidt større lån og som måske kun har brug for et par ekstra par tusinde kroner på kontoen.

Uanset hvilket lånebeløb du ender med at vælge, kan du dog glæde dig over, at du helt selv kan styre hvordan du ønsker at bruge pengene. Så snart at de går ind på din valgte konto, bestemmer du nemlig helt selv hvordan de skal bruges.

Ligesom du selv kan justere lånets beløb, kan du også selv vælge løbetid – altså betalingsperioden – på lånet. Minimumsløbetiden er på 12 måneder, hvorimod den maksimale løbetid er på op til hele 120 måneder. Det betyder, at uanset om du ønsker at indfri dit lån hurtigt eller om du ønsker at afdrage med en mindre månedlig ydelse over en længere periode, er er altså rig mulighed for dette. På denne måde kan du glæde dig over, at du altid får et lånetilbud der passer til din økonomi.

Er et lån fra Spargo det rigtige for mig?

Der er i dag så mange forskellige lånetilbud og udbydere, at det kan være svært at vurdere, om et lån fra Spargo måske er den bedste løsning for dig. Som ved alle andre udbydere, er der nemlig både et par klare fordele og ulemper ved at låne gennem Spargo.

Først og fremmest er det selvfølgelig en fordel at du kan låne til præcis det, du står og mangler. Det er der nemlig ikke mange banker der i dag tilbyder. Derudover kan du også glæde dig over, at behandlingstiden er en hel del kortere sammenlignet med andre udbydere og det betyder for dig, at du ikke skal gå og vente i flere dage på at pengene pludseligt tikker ind på din konto, så du kan gå i gang med at bruge dem. Når du låner gennem Spargo, er det tværtimod slet ikke ualmindeligt at pengene går ind senest dagen efter.

Omvendt er der selvfølgelig også ulemper ved lånet. For eksempel er det ikke muligt at låne mindre end 10.000 kr., og hvis du derfor kun har brug for at låne et par få tusinde kroner, kan det i stedet være en idé at vælg din sms lån 3000. Derudover bør du også huske på, at der her er tale om et lån med en relativ kort løbetid, så du skal være sikker på, at du har råd til at indfri lånet før at du ansøger om at få det bevilliget – ellers kan det få økonomiske konsekvenser for dig.

Hvordan søger jeg om et lån hos Spargo Finans?

At søge om et lån hos Spargo, kunne faktisk ikke være nemmere. Når du først har klikket dig ind på udbyderens hjemmeside, bliver du mødt af en overskuelig og let anvendelig låneberegner, der gør det nemt for dig at tilpasse de forskellige søgeparametre, således at de beskriver din situation. Her kan du også filtrere lånet således, at det passer til din økonomi og du kan justere både lånebeløbet og løbetiden. Når du er færdig, klikker du dig videre til den korte ansøgningsformular, hvor du skal angive et par enkelte, basale oplysninger omkring dig selv og din situation.

Når ansøgningsformularen er underskrevet, er det bare med at gå i gang med at få den sendt afsted med hjælp af dit eget personlige NemID. Dette giver udbyderen – altså Spargo Finans – mulighed for at foretage en kreditvurdering af din situation med det samme, således at de kan vurdere, om der reelt er en god chance for at du har tænkt dig at betale lånet tilbage. Hvis du har en god kreditvurdering, og din ansøgning godkendes, kan du forvente at de begynder at behandle udbetalingen af dit lån med det samme således at du har pengene stående på din konto senest dagen efter!

Krav for dig at kunne låne

Før at du kan komme i gang med at optage et lån fra Spargo Finans, er der et par enkelte vilkår du først og fremmest skal overholde. De er som følger:

  • Du skal være fyldt 21 år
  • Du skal have dansk CPR nummer
  • Du skal kunne stille minimal sikkerhed for lånet
  • Du skal have dansk folkeregisteradresse
  • Du må ikke have lån hos udbyderen i forvejen
  • Du skal vurderes kreditværdig af Spargo Finans

Lever du op til ovenstående krav, er du allerede godt på vej mod et hurtigt lån hos udbyderen. God fornøjelse!

NYHEDER OG TILBUD

Med abonnement accepterer du at modtage nyheder og tilbud fra os og vores partnere.

Reklame

Simbo banner

Ferratum banner

Ferratum banner

Kronelan banner

Nova Finanse banner

Nova Finanse banner