Anmeldelser poster

Lånio Anmeldelse

Der er i dag mulighed for at optage lån på nettet som aldrig før – faktisk er der flere og flere danskere der endda foretrækker et online lån fremfor at låne gennem banken. Det betyder også at der er kommet flere online låneudbydere på markedet, hvilket kan gøre det svært at vurdere, hvilket lån er den bedste løsning.

Det er her at Lånio kommer ind i billedet. De har nemlig  til mål at gøre din søgen om et lån mere overskueligt og ligetil. Lånio tilbyder ikke i sig selv lån, en fungerer i stedet som en platform, hvor du kan sammenligne og indhente tilbud.

Det er fuldstændig gratis at anvende Lånios smarte koncept. Lånio modtager nemlig en kommision fra deres samarbejdspartnere – altså de enkelte lånevirksomheder – når du bruger deres tjeneste og låner gennem dem. Ligeledes kommer du heller ikke til at betale ekstra for dit lån ved at bruge Lånio som en mellemmand. Tjenesten fungerer udelukkende for at gøre din søgen mere overskuelig.


Fordele og ulemper ved Lånio

Når du klikker dig ind på Lånio, er det vigtigt at huske på, at portalen ikke fungerer som en lånevirksomhed i sig selv men blot er en tjeneste, der giver dig mulighed for at sammenligne de forskellige lånetilbud på det danske marked.

Overordnet set, kan du forvente følgende fordele og ulemper ved at bruge Lånio:

Fordele:
+ Hurtig sammenligningstjeneste der sikrer, at du ikke behøver at google rundt i evigheder
+ Fuldstændig gratis at sammenligne lånetilbud
+ Indhent lånetilbud på tværs af udbydere helt uforpligtende
+ Det tager kun et par få minutter at komme i gang
+ Nemt og overskueligt overblik på tværs af de enkelte lån, sikrer at du hurtigt kan vælge den billigste løsning

Ulemper:
– Lånio samarbejder ikke med alle online låneudbydere hvilket kan resultere i, at du går glip af visse lånetilbud

Lån hos Lånio

Det kan hurtigt blive en tidskrævende opgave at finde det perfekte online lån på nettet i dag. Det skyldes nemlig, at der findes et hav af forskellige udbydere. Dette er naturligvis kun en god ting da det betyder at du har flere valgmuligheder end aldrig før, men gør samtidig også, at du bliver nødt til at undersøge markedet grundigt for at sikre at du får den billigste løsning.

Lånio har gjort det super nemt for dig at sammenligne og indhente lånetilbud. Uanset om du har brug for et sms lån, et forbrugslån, et større lån til bolig eller bil – eller om du ønsker at samle dine eksisterende lån – kan tjenesten hurtigt og nemt indhente forskellige lånetilbud til dig på bare få minutter .

Du forpligter dig aldrig til at låne eller optage de lånetilbud som Lånio indhenter til dig. Du kan endda blot indhente tilbud, tænke over det og vende tilbage til de relevante udbydere senere. Konceptet fungerer altså perfekt til dig der går og overvejer at optage et lån, men som samtidig ikke ønsker at bruge en stor rmængde tid på at sammenligne renter og lånepriser på egen hånd.

Finder du et lån som du mener er relevant for dig, er det også nemt at klikke dig videre og påbegynde din ansøgning. Vær dog opmærksom på, at Lånio ikke har nogen indflydelse på de enkelte låneansøgninger og bliver du derfor ikke bevilliget et lån, er det udelukkende grundet den enkelte lånevirksomheds beslutning – og altså ikke Lånio selv.


Krav til låntager hos Lånio

Da det ikke er Lånio der bevilliger lån, har de heller ikke noget at skulle have sagt når det gælder de enkelte låneudbyderes krav til deres låntagere. Du vil derfor komme ud for, at nogle låneudbydere måske kun bevilliger lån til personer over 25 år, hvorimod andre næsten ikke stiller nogle krav. Det varierer fuldstændig fra lånevirksomhed til lånevirksomhed.

Det smarte ved Lånio er dog, at du angiver dine kriterier og nogle oplysninger om dig selv, hvorefter Lånio kund indsamler lånetilbud der er relevante for dig. De vil altså aldrig præsentere dig for lån hos en udbyder, hvis du ikke lever op til kravene. På denne måde spilder du ikke tid på at indsende en låneansøgning, der med sandsynlighed ikke går igennem.

Vær opmærksom på, at der i dag ikke findes nogle låneudbydere der tilbyder lån til personer der er registreret i RKI eller Debitorregistret.

Sådan optager du et lån gennem Lånio

Det er nemt at låne gennem Lånio. Når du klikker dig ind på deres portal og ønsker at gå i gang med at indhente lånetilbud, skal du blot angive et par basale oplysninger omkring dig selv. Her skal du også bruge den smarte låneberegner og opgive, hvor stort et lån du ønsker samt din ønskede betalingsperiode.

Herefter klikker du dig videre hvor du bliver præsenteret for en lang liste – alt afhængig af dine krav og ønsker – over låneudbydere der med sandsynlighed vil godkende dig til et lån hvis du indsender en ansøgning. Det smarte er, at du også kan se hvilken rente du vil blive tilbudt, hvilket gør det super nemt for dig at sammenligne tilbud. Naturligvis er det lån med den laveste rente også det billigste lån.

Finder du et attraktivt lån, klikker du dig bare videre til udbyderens hjemmeside hvor du kan påbegynde din lånensøgning. Sørg for at du klikker dig videre til den enkelte udbyders side via Lånios link – på denne måde modtager tjenesten nemlig en kommision fra udbyderen, hvilket sikrer, at de kan blive ved med at drive deres tjenester gratis til låntagere som dig!


Konklusion af Lånio

Med det store antal låneudbydere der findes i dag på nettet, der der virkelig brug for en tjeneste der gør det overskueligt og nemt for låntagere at finde det perfekte lån. Og det må man i den grad sige, at Lånio har formået.

Det er ikke kun gratis at anvende tjenesten – det er også super nemt at komme i gang. Faktisk tager det ikke mere end et par få minutter før du har en komplet liste over attraktive lånetilbud. Renten og den overordnede pris får du ligeledes præsenteret, så det er nemt at vælge det absolut biligste lån.

Lånio samarbejder med en række forskellige låneudbydere på nettet, der sikrer, at du altid vil blive tilbudt et relativt stort udvalg af attraktive lån. Vi kan kun håbe at de har tænkt sig at samarbejde med endnu flere låneudbydere i fremtiden, så du kan modtage endnu flere attraktive lån!

NYHEDER OG TILBUD

Med abonnement accepterer du at modtage nyheder og tilbud fra os og vores partnere.

Reklame

Simbo banner

Ferratum banner

Ferratum banner

Kronelan banner

Nova Finanse banner

Nova Finanse banner