Anmeldelser poster

Turbolån Anmeldelse

turbolan

Bliver du ofte forvirret over de mange forskellige udbydere på lånemarkedet i dag? Hvilken skal man vælge? Hvilken passer bedst? Og hvilke skal man absolut undgå?

Selvom det kan være positivt at der er så mange muligheder, så kan det også betyde at man mister overblikket. Derfor har vi valgt at komme med en lille anmeldelse omkring én af de nye spillere på banen; nemlig Turbolån. Her vil du blive klogere på hvad der gør lige netop denne udbyder speciel, hvordan man får pengene udbetalt, og hvilke fordele du kan forvente at få ud af denne udbyder.

Hvad er Turbolån?

Turbolån er en lånudbyder der hjælper de danske forbrugere, med hurtigt at komme videre med deres liv, når de står med økonomiske vanskeligheder. Her kan du låne til lidt af hvert, så uanset om du leder efter et sted der kan hjælpe dig med at gøre livet en smule sødere, eller har brug for hjælp til at komme af med en lidt for høj værkstedsregning, så kan turbolån hjælpe dig.

En af de helt store fordele ved turbolån er, at du her finder en af markedets mest skræddersyede løsninger. Her kan du vælge dit lånebeløb helt ned til hele hundrede.

Men hvorfor er det en fordel? Svaret på dette spørgsmål ligger rent psykologisk. For nogle mennesker er det ligegyldigt hvor meget vi kan låne – så længe det kan dække behovet (eller mere). Men for rigtig mange mennesker er det en ulempe at være låst fast til et givent lånebeløb – særligt hvis dette lånebeløb er unødvendigt højt.

Som udgangspunkt skal man gå ud fra, at lånevirksomheder har en interesse i at man låner så meget som muligt, da de derved tjener flere renter. Det er kun logisk, at hvis en kunde er kreditværdig, så vil man sørge for at de låner så meget som muligt.

Så lad os prøve at omdanne dette til et konkret eksempel. Du har fået en dyrlægeregning eller en tandlægeregning (eller en hvilken som helst anden regning), og du skal bruge 3.500 kroner. Hvis du kun kan låne 5000, 10000 eller 15000 kroner, så låner du i dette tilfælde 5000 kroner – så du kan dække regningen.

Men det betyder at du nu har 1500 ”tilovers” efter regningen er betalt. Her burde man indbetale resten på lånet, så du med det samme har afdraget 1500 kroner. Dette er dog ikke virkeligheden for mange af os. Særligt ikke hvis der er tale om et mindre beløb. I dette tilfælde 1500 – men det kunne også være 1000 kroner, 500 kroner – eller endda 5000 kroner.
Det der sker – i hvert fald hos rigtig mange mennesker – er, at man er i en følelse af eufori, da du har fået godkendt dit lån, og du har fået betalt din regning. Dit problem er på ”magisk” vis blevet løst, og nu har du endda 1500 kroner ”ekstra”. Disse ekstra penge bliver typisk brugt på noget der ikke er så fornuftigt. Det kan være der pludselig er overskud til at kunne spise ude et par aftener – eller måske nyde et par ekstra store bøffer derhjemme. Uanset hvad man vælger, så står man pludselig tilbage med en gæld på 5000 kroner, for at have betalt en regning på 3500. Og de 1500 som man har ”klattet væk” bliver nu forrentet.

Derfor kan du nok se, at det er en fordel at kunne låne så præcist som muliugt – så slipper du for at stille dit selv i denne situation, og du er dermed sikker på at du kun låner til det du har brug for. Det betyder at du i sidste ende sparer renter og omkostninger, og kan komme hurtigere videre i teksten. Og her tilbyder turbolån danmark nogle af markedets absolut mest individuelle løsninger.

Hvem kan låne hos Turbo lån?

Så længe du er over 20 år gammel, og ikke registreret i RKI, kan langt de fleste få et lån på turbolån. Der er ikke så store krav til indtægt og dokumentation – men til gengæld er det heller ikke her du finder lån på en halv million. Så hvis du skal bruge et par tusinde eller femten, så kan du faktisk få et lån i dag. Du behøver heller ikke finde dokumentation og lønsedler frem, da det hele kører via Nem ID.

Hvordan låner man hos Turbolån?

Selve låneprocessen på turbolån er ganske simpel. Du vælger selvfølgelig det lånebeløb du skal bruge, og når du har udfyldt ansøgningen validerer du ganske simpelt ansøgningen med Nem ID, og får pengene udbetalt kort tid efter. Og når vi siger kort tid, så mener vi virkelig – KORT tid. Der er en grund til at siden hedder Turbolån. Ofte får du pengene ind på din konto indenfor en time – i hvert fald hvis du ansøger i åbningstiden (som er langt større end hos andre udbydere).

Turbolån har også åbent i weekenderne, så her kan du også sagtens være heldig at få pengene udbetalt. Som tommelfingerregel kan du være sikker på, at pengene forlader turbolån kort tid efter din ansøgning er godkendt. – Og så er resten sådan set op til din bank.

Udover at du får hurtig svar og hurtig udbetaling, så er det også ganske smart at du hos Turbolån får oprettet en konto. Det gør det nemt for dig at følge med i dit lån – og når det er betalt ud, så kan du hurtigt og nemt få lavet et nyt. Det er en særdeles brugervenlig platform, og er et friskt pust i et marked hvor de traditionelle udbydere, absolut ikke kan anklages for at tænke på brugervenligheden.

Den endelige dom

Alt i alt er Turbolån en spændende lånudbyder, og med hurtig service og en udvidet åbningstid er det også nemt at få hjælp, hvis det skulle være nødvendigt. Det er lidt en skam at man ikke kan låne mere end 15.000 kroner, men forhåbentlig udvider de kreditrammen på et tidspunkt. Så vil der i hvert fald ikke være grund til at søge andre steder hen.

NYHEDER OG TILBUD

Med abonnement accepterer du at modtage nyheder og tilbud fra os og vores partnere.

Reklame

Simbo banner

Ferratum banner

Ferratum banner

Kronelan banner

Nova Finanse banner

Nova Finanse banner