Om os

Hjertelig velkommen til Penge247.dk – din bedste sammenligningstjeneste på lånemarkedet!

Vi er rigtig glade for at du har fundet vej ind forbi os, det er en klar identifikation for at du er klar til at træffe ansvarlige og gennemtænkte økonomiske beslutninger i dit liv.

Penge247.dk er blevet skabt ud fra en klar vision om at give dig et bedre værktøj, når du søger efter lån online. Vi bestræber os på at være din ultimative guide til sammenligning af eksisterende låneudbydere på internettet, også er det helt gratis. Uden os kan lånemarkedet nemlig hurtigt virke som en uigennemtrængelig jungle med mange forvirrende lånetilbud.

Rigtig mange danskere savner vejledning i forbindelse med deres privat økonomi, specielt før de optager lån i hverdagen. Hver dag skyder nye låneudbydere frem online, og mange lånetilbud kan virke forvirrende, have skjulte gebyrer, høje renter og skæve løbetider. Desværre ser vi derfor også at flere og flere danskere ender med gældsposter på grund af lån. Alle disse årsager har skabt et behov og en solid grobund for vores hjemmeside, da vi gerne vil klæde danskerne bedre på, når de ønsker at optage ansvarlige lån online. Vores vision er klar: Med hjælp fra vores sammenligningstabeller vil vi hjælpe forbrugerne i beslutningsprocessen, ved at skabe et mere klart, konkurrencedygtigt og letforståeligt billede af hele lånemarkedet, samlet på ét og samme sted.

Hos Penge247 kan du sammenligne forskellige lånetyper, og dermed finde præcis det lån der passer til din situation. Vi bestræber os på at skabe gennemsigtige, tydelige sammenligningstabeller, som hurtigt og effektivt kan opridse dine muligheder når du gerne vil optage et forbrugslån.

Derudover tilbyder vi hos Penge247 også gratis vejledning til din personlige økonomi. i vores blog-sektion kan du finde gratis råd og hjælpende ord om personlig økonomi, som kan hjælpe dig med at danne dig et overblik over din finansielle situation. Du kan blandt andet finde tips til din økonomi hvis du er studerende, dækkende information om lånetyper samt information om forsikringer og gæld.

Vi opdaterer vores online hjemmeside hver dag, så du altid kan finde de nyeste og bedste lånetilbud. Vi holder altid fingeren på pulsen, samtidig med at vi efterstræber os på at give dig den mest enkle brugeroplevelse. Vi er samtidig utrolig dedikerede til vores arbejde, så du som forbruger kan træffe mere ansvarlige, økonomiske beslutninger.

Vi kan hjælpe dig med at spare tid og penge, ved at bruge vores gratis online sammenligningstjeneste, så du kan bruge din tid på andet end økonomiske spørgsmål.

Har du nogle kommentarer eller spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte os på denmark[at]amads.lv. Du kan også vælge at abbonnere på vores nyhedsbrev, så du altid er opdateret med de nyeste lånetilbud på markedet.

NYHEDER OG TILBUD

Med abonnement accepterer du at modtage nyheder og tilbud fra os og vores partnere.