LĂ„n penge trods RKI

kr.
måneder

Långiver
Behandlingstid
Min beløb
Max beløb
Min alder
Maksimal sigt
Ansøg
pantsat
Behandlingstid:
10 min
Min beløb:
1000 kr.
Max beløb:
100000 kr.
Min alder:
18
Maksimal sigt:
60 måneder

Låneeksempel: Samlet kreditbeløb: 10.000 kr.Løbetid: 0 måneder kr. Variabel debitorrente: 1 % ÅOP: 0 % Månedlig ydelse: 500 kr. Samlede kredit omk.: 10000 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 10000 kr. Få udbetalt op til 100.000 kr med hurtig udbetaling. Du skal blot stille en genstand (fx et ur, en taske eller en cykel) som sikkerhed for lånet

Vent venligst…

Der findes udbydere af lån trods RKI og Debitor Registret

Selvom det kan være svært at låne penge når du står i RKI, er det ikke umuligt. Hvis blot du undersøger markedet og de forskellige muligheder grundigt, vil du muligvis støde på låneudbydere som er villige til at låne dig penge.

Disse lån kan være meget dyre

Du bør dog være forberedt på at gebyrerne på disse lån oftest er meget højere, end hvis du ikke var registreret, da låneudbyderne godt er klar over, at der er mindre sandsynlighed for, at du betaler pengene tilbage.

Overvej din situation og vurder din økonomi

Gør dig derfor dig selv den tjeneste at overveje din situation nøje, så du ikke ender med at stifte endnu flere gældsposter, som du ikke er i stand til at afdrage på. Er du derfor havnet i en uheldig situation og er blevet RKI registreret. Så anbefales det at du arbejder hårdt på at betale pengene tilbage, før du går ud og igen begynder at låne penge.

Optager du derimod et nyt lån som du ikke kan betale af på, med et lån hos en udbyder, forlænger du muligvis bare din RKI registrering med yderligere 5 år.

Begrænsede muligheder – men SMS lån og små kviklån kan være en mulighed

Har du virkelig brug for et lån, og er du også sikker på, at du kan betale pengene tilbage. Ja så er der stadig muligheder. Et lån i banken er som regel udelukket hvis du er registreret i Ribers, men det betyder ikke at de ikke er villige til at hjælpe dig på rette vej igen. Så er du havnet i en finansiel knibe, kan du altid spørge din rådgiver om hjælp.

Der findes SMS lån og små kviklån som kan bevilliges, selvom man har en RKI registrering og er registreret i debitor registret. Senere i artiklen giver vi nogle eksempler på firmaer, der kan være behjælpelige. Men du skal sikre dig, at du kan betale pengene tilbage, ellers er det på ingen måde en god ide.

Hvilke muligheder giver de forskellige lån?

 • Kviklån: Et kviklån er trods RKI er hurtigt lån, som du fleksibelt kan afdrage på. De er yderst populære på det danske marked, og det er ikke svært at sende en låneansøgning til en udbyder. Vær dog opmærksom på at renterne ofte er høje og koster en del penge.
 • Hurtige lån: Står du og mangler pengene nu, men står registreret i RKI. Så kan hurtige lån trods RKI eventuelt være en mulighed. Her er du sikker på at du har pengene på din konto inden for et par timer, eller senest dagen efter. Denne form for lån, kan altså være en løsning hvis du står og mangler et lån nu og her.
 • SMS lån: Disse typer lån er blevet yderst populære blandt danskere, og det er ikke uden grund at SMS lån er nemt at ty til. Med et SMS lån sender du blot din ansøgning ind via din mobiltelefon, og derefter går pengene direkte ind. Et SMS lån trods RKI er altså en god løsning for dem, som har brug for et mindre lånebeløb. Omkostningerne kan være meget høje.

RKI lån – hvad er det?

Har du optaget almindelige lån, SMS lån eller andre lån som der ellers tilbydes. Så har du stadig en mulighed for at låne penge, selvom du står i Ribers. Dette kan opnås ved brug af de såkaldte RKI lån.

Her kan du optage SMS lån og kviklån trods RKI. Også selvom det omhandler for eksempel et SMS lån trods RKI. Det kræver dog oftest en medansøger eller kautionist på lånet. Dette for at der kan stilles sikkerhed for at du kan tilbagebetale lånet.  Og hvis ikke det er muligt for dig, så er der behov for at din medpart kan betale penge tilbage til de, eller den låneudbyder som du har besluttet at optage lånet hos.

Hvad er RKI egentlig?

Kort fortalt er RKI Danmarks største oversigt over personer registreret i Ribers. Det står for Ribers Kredit Information. Hos dem kan man finde listen over dårlige betalere, som er blevet registreret  grundet lovgivningen. Eftersom at disse personer skylder penge ved at optage lån, som de ikke har mulighed for at tilbagebetale. RKI er altså et register over personer som har misligholdt hele eller dele af deres gæld.

Dette indeks anvendes både af virksomheder, butikker men også at pengeinstitutter til at vurdere din kreditværdighed – jo mere gæld du har, jo mindre er din kreditværdighed naturligvis også. Men står du registreret vurderes din kreditværdighed som meget lav.

Virksomheder som er tilknyttede RKI’s register kan indberette dårlige betalere så længe at der findes tilstrækkeligt dokumentation for den ubetalte gæld, og hvis den overstiger 200 kr. Bliver du indskrevet i Ribers, vil andre virksomheder derefter kunne se, at du tidligere er blevet vurderet som dårlig betaler. Hvilket altså kan have konsekvenser for din finansielle frihed.

Hvilke banker og udbydere accepterer RKI registrerede?

 • En almindelig bank vil som hovedregel ikke kunne give dig lånet, når du er RKI registreret
 • Banken skal ligesom alle udbydere af lån lave en kreditvurdering af dig
 • Der findes dog nogle andre alternativer end bankerne. Selvom det ikke er de høje summer du kan regne med, når de skal låne penge ud til dig

Lån penge trods RKI – du kan låne penge trods RKI

Her er nogle eksempler på lån trods RKI. Det er ikke nødvendigvis nemt, måske er det heller ikke klogt, men det er af og til muligt.

 • https://pantsat.dk – hvis du har en genstand med en værdi på 2000 kr. eller mere kan du indlevere genstanden og få udbetalt op til 85% af værdien. Ønsker du senere genstanden tilbage kan du købe den tilbage igen, indenfor en fastsat periode. Der foretages ikke kreditvurdering, hvorfor det ikke er en hindring at stå i RKI eller Debitor Registret.
 • https://www.vexa.dk – hvis du har fast ejendom, giver Vexa mulighed for lån uanset evt. registrering som dårlig betaler. Vexa lægger dog vægt på at situationen er vendt, og du nu har mulighed for at betale. Det skal altså være forsvarligt.
 • Andre låneudbydere. Der findes låneudbydere, der såfremt du finder en kautionist, og hvis din økonomi er blevet god igen, accepterer at lave et lån.
Lån penge trods RKI – du kan låne penge trods RKI

Konsekvenser

Det er selvfølgelig ikke optimalt at stå registreret i RKI eller Debitor Registret, da der er mange friheder der bliver taget fra dig når du gerne vil låne penge. Når det så er sagt, er rigtig mange danskere i dag registreret i Ribers – og de kan stadig få en ganske almindelig tilværelse til at fungere.

For nogle kan det være en hjælp til at låne penge

Nogle danskere siger endda, at det har hjulpet dem at være RKI registreret – da det har forhindret dem i at gå ud og optage yderligere lån og dermed har det altså også betydet at der ikke har ophobet sig yderligere gæld, som de så alligevel ikke kunne betale af på lånet.

Et værktøj for virksomhederne

Ribers eksisterer naturligvis for at sikre, at virksomhederne har så gode chancer for at få sine penge igen som muligt. Men begrænsningerne eksisterer også for at hjælpe RKI eller Debitor registrerede kunder på vej mod et liv uden gæld. Det kan dog stadig være muligt, da udbydere tilbyder  “lån trods RKI”.

Når det så er sagt, er der en del begrænsninger hos alle låneudbydere, når man er  registreret i RKI. F.eks. kan det ud over nye lån også være svært at købe produkter på afbetaling og abonnementer.

Hvad betyder det for mig personligt at være registreret i RKI når jeg vil låne penge?

 • Først og fremmest kan du ikke få et kreditkort i banken. Her må du altså nøjes med et almindeligt debetkort.
 • Det kan være svært at erhverve sig et benzinkort.
 • Det kan være umuligt at købe ting eller varer på afbetaling.
 • Du har meget svært ved at finde udbydere som vil låne dig penge.
 • Du kan dog  søge på “lån trods RKI” og få held  hos visse udbydere.
 • Ofte skal du finde en kautionist eller pantsætte ejendele, hvis du ønsker lånet.

Hvad siger loven når jeg er registreret i Ribers Kredit Information – RKI?

Du vil muligvis også kunne opleve at det kan være svært at skifte bank – og det er til trods for at grundet lovgivningen, skal alle banker kunne tilbyde dig en lønkonto. Som også går under betegnelsen en bank konto. Der er altså en del begrænsninger med at optage almindelige lån, når du er RKI og eller debitor registreret.

Fordelene ved at være registreret i RKI

Det er i sagens natur ikke sjovt at blive holdt på pinebænken pga. ens skrantende økonomi ved for store låneoptag. Men omvendt hjælper disse begrænsninger dig også videre mod et gældfrit liv, fordi du netop vil finde det meget svært at optage forbrugslån og låne penge, alt efter hvad man opfatter som “normale lån”.  Du vil derfor også få muligheden for et liv i frihed uden gæld når de økonomiske spekulationer forsvinder. Med mindre du vil optage RKI lån.

Grundig kreditvurdering hos de danske udbydere

kreditvurdering

Det kan også være svært at låne penge hos de danske låneudbydere. Og selvom de reklamerer med at du kan optage kviklån trods RKI, da det kræver en individuel kreditvurdering, hvor du altså ikke står så godt pga. din  registrering i RKI.

Her skal du være forberedt på, at banken samt majoriteten af låneudbydere, vil afvise dine låneansøgninger. Dog er det muligt at låne trods RKI. Men mange af disse låneudbydere forlanger en kautionist eller medansøger som kan betale pengene tilbage, hvis ansøgerens økonomiske situation ikke bedres, og derfor ikke kan betale det fulde kreditbeløb eller større afdrag  tilbage af sin gæld.

Er jeg registreret i RKI?

Er du registreret i Ribers, er der stor sandsynlighed for at du allerede ved det. En registrering i RKI sker nemlig ikke bare fra den ene dag til den anden. Og du vil under alle omstændigheder modtage flere breve omkring dine forbrugslån, hvis du da ikke har ignoreret disse.

Du kan altid logge ind på http://www.dininfo.dk/ med NemID og få svaret.

Hvad stiller jeg op med min gældspost?

Er du derimod sikker på, at du har en gældspost som du ikke har afdraget og betalt af på. Så er der stor sandsynlighed for, at du allerede er registreret. Det er desuden et krav at virksomheden skal sende dig mindst tre rykkere, før at du bliver registreret i RKI. Vær dog opmærksom på, at hvis der er tale om et mindre gældsbeløb, er det muligt at du ikke er registreret endnu.

Hvordan kommer jeg ud af RKI?

Det er heldigvis nemt at komme ud. Man kan kort sagt sige, at alt du skal gøre er at tilbagebetale sin gæld, og så bliver du slettet i systemet.

Sommetider er det også nok at lave en tilbagebetalingsordning, og efter du har betalt en stor del af din gæld tilbage, vil du efterfølgende blive slettet. Hvis du er under 18 år, kan du ikke blive registreret i Ribers eller Debitor Registret.

En sidste mulighed er, at du venter på at du bliver slettet fra registret. Du kan maksimalt være registreret i Ribers for den samme gældspost i 5 år. Det betyder at når de 5 år er gået, bliver du automatisk slettet fra registret.

Hjælp jeg står i RKI -hvad gør jeg nu?

Hjælp jeg står i RKI -hvad gør jeg nu

Har du et stort ønske om at komme ud af RKI registret, så kan også vælge at kontakte den virksomhed du skylder penge – og eventuel her lave en ny afbetalingsordning på den nuværende gæld.

Således bliver du gældfri hurtigst muligt, og vil samtidig spare penge, da du ikke skal betale de utroligt høje renter længere. På den måde kan du altså  komme ud af din gæld, og dermed spare penge som en ekstra gevinst.

Hvad er gældssanering?

Har du ikke mulighed for at betale dine gældsposter ud i form af de forskellige typer lån. Så er der en allersidste  mulighed for at komme ud af Ribers.

Fakta om gældssanering:

 • Dette kan opnås ved at ansøge om en såkaldt gældssanering. Men for at gøre dette, kræves det først og fremmest at du er i stand til at dokumentere for, at du ikke er i stand til at betale din gæld af.
 • En domstol så vurdere din sag, og ender det med at du vurderes egnet til at blive gældssaneret, bliver dine gældsposter enten slettede eller nedsat til et beløb som du er i stand til at afdrage på. Vær dog opmærksom på, at dette kan være en langsommelig proces, og ikke alle der ansøger om gældssanering får bevilliget det.

Hvor kan jeg søge hjælp hvis jeg ønsker at afprøve min sag?

Der er mange firmaer som tilbyder at hjælpe med ansøgningen til gældssanering. Bla hos www.dingaeld.dk eller www.gaeldshuset.dk hvor du kan få en gratis samtale om din gæld.

Der er hjælp at hente

Hos firmaer som www.dingaeld.dk, er det personer som kender til juraen inden for gældssanering og alle rettigheder.

De sidder klar til at hjælpe dig med at forsøge  komme ud af Debitor Registret og finde frem til løsninger, når du står registreret som dårlig betaler. Uanset om det gælder kviklån trods RKI, SMS lån eller et af alle lån som findes på nettet.

De kan også hjælpe dig med en grundig kreditvurdering, sådan at du ved hvordan du står med din økonomiske situation når du står registreret i RKI.

Hvad skal jeg være opmærksom på?

En registrering i ribers forhindrer dig måske i at udleve mange af dine drømme og ønsker

En registrering i ribers forhindrer dig måske i at udleve mange af dine drømme og ønsker. Derfor er den nemmeste og måske mest åbenlyse måde at komme ud af RKI på altså kort og godt at betale gælden til låneudbyderen ud.

Så snart at gælden er betalt ud og er ude af verden, vil du blive slettet fra registret – dette kan dog tage et par dage.

Vær dog opmærksom på, at du sagtens kan forblive registreret for andre gældsposter – og at der umiddelbart ikke er nogen begrænsninger for, hvor mange gange en virksomhed kan registrere dig i Ribers, så længe at beløbet er over 200 kr.

Hvad kan jeg selv gøre?

Det anbefales derfor at du så vidt muligt stræber efter at betale alle dine mange lån ud, så du hurtigst muligt kommer ud af Ribers. Det anbefales at du tager kontakt til din låneudbyder sådan at i sammen kan finde en god løsning på afviklingen af din nuværende gæld.

Det er naturligvis i udbyderens interesse at få deres penge tilbage, altså det der svarer til et samlet kreditbeløb med de utroligt høje renter tilbage. Så de vil hellere end gerne finde en løsning der passer jer begge, når du er registreret i RKI.

Det vigtigste er blot at du er åben og ærlig om din situation. Også selv om at det kan være svært at snakke om sine personlige finansielle problemer. Men det kan også være en lettelse af få lagt en slagplan for fremtiden.

Andre ting du kan gøre for at komme ud:

 • Tag et ekstra job. F.eks. i weekenden eller om aftenen og brug den ekstra indtjening på at betale de dyreste lån af først.
 • Kig på dit privatforbrug. I den periode du nedbringer dit lån, kan du måske godt undvære en ekstra tur i biografen eller restaurantbesøg.
 • Måske har du nogle møbler eller effekter du kan sælge f.eks. i den Blå Avis?
 • Måske kan du leje et værelse ud?
 • Måske er det et Netflix abonnement du ikke bruger så meget? Eller Spotify? Opsig de abonnementer du ikke bruger og betal af i stedet.

Hvilke typer af lån kan jeg få, når står i RKI?

Det anbefales ikke at du selvom udbyderen tilbyder “lån trods RKI”,medmindre at du er sikker på at du kan betale gældsposten, da du kan ende med at stifte større gæld. Så ønsker du alligevel at optage lån. Så er der visse af de danske udbydere, som giver dig mulighed for at optage de hurtige lån, mobile lån og andre former for lån med højere renter.

Men der er også et andet sted hvor man kan optage et nyt lån. Som fx. Hos “Pantsat” der er en af Danmarks førende pantelåner, og hvor du kan få kontanter i hånden eller ind på din bankkonto, hvis blot du kan indlevere værdigenstande fra hjemmet, som har højere værdi end   lånebeløbet.

Hvad er det bedste lån trods RKI?

Hvis du er optaget i Ribers er der desværre ikke et ligeså stort udvalg af alle lån som udbydere kan tilbyde til dig. som hvis du ikke er optaget i RKI. Men der er steder hvor de tilbyder “lån penge trods RKI”. Det betyder dog altså, at du har langt færre lån at vælge imellem.

Men netop derfor skal du så naturligvis også  finde det bedste lån for lige netop din situation. Du skal således kigge efter det lån med den laveste rente, og finde ud af hvor meget du kan låne, når du vil låne hos den enkelte låneudbyder.

Hvis du står i RKI kan du som oftest maksimalt låne 50.000 kroner, men det varierer hvor mange penge der tilbydes en ansøger som er registreret i debitor registret, når vedkommende ønsker at låne penge.

Hvilke Faldgruber er der når du optager et RKI lån?

Det er klart at de fleste helst vil optage et almindeligt lån trods RKI. Men dette er desværre ikke muligt ret mange steder. Derfor er det oftest også nødvendigt at du har en medansøger eller kautionist med en sund økonomi som bisidder dig hvad angår din låneansøgning hos én af dine udvalgte låneudbydere. Og det er da også derfor at du skal være særlig opmærksom på, at det er din medansøger eller kautionist, der hæfter for det lån du optager når du står i RKI.

Dermed er det altså den udvalgte person, som er ansvarlig for det lån du optager. På den måde er det også særligt meget vigtigt, at du overholder de betalings renter, som du skal betale tilbage på det optagne lån. Da det ellers kan få store økonomiske kvaler for din hjælper, hvis du ikke kan overholde aftalen.

Værd at overveje før du optager et lån når du står i RKI

 • Høje renter på lånet når du vil låne penge
 • Du har muligheden for et kviklån trods RKI
 • Du vil stå opført i lang tid hos et RKI eller debitor register
 • Du står registreret i Ribers i 5 år før du kan komme ud af RKI
 • Du modtager pengene af låneudbydere som tjener mange penge på lånet
 • Du skal betale større afdrag når du optager lånet, det er altså et dyrt lån
 • Du kan spare penge ved ikke at tage lånet
 • Normale lån er billigere, hvis det er en mulighed

Hvorfor er det vanskeligt at låne på trods af RKI?

Når du opføres i Ribers kommer du til at stå som dårlig betaler. Det betyder at du har ubetalt gæld, og det bliver derfor vanskeligere at optage nye lån. Dette fordi at man vurderer at ansøgerens økonomiske situation gør det vanskeligt at låne penge til for eksempel at optage kviklån, forbrugslån, SMS lån og andre mobile lån. Da de så skal have mulighed for at betale de højere renter  oveni den nuværende gæld.

Derfor er det en klar fordel hvis du ved at betale gælden på lånet tilbage, kommer ud af Ribers igen. Det tager blot et par dage efter at beløbet på lånet er tilbagebetalt og til at du er slettet fra registret over dårlige betalere. Men ikke før kan du nemt optage lån påny.

Hvornår er det en god ide at låne på trods af RKI?

Hvis du virkelig står at mangler penge kan det være en god ide at tage et lån selvom du står i RKI. Men det anbefales som tommelfinger regel ikke, så der skal virkelig være en god grund til at optage et nyt lån hvis du er i RKI. Men i visse tilfælde afhængig af ens livssituation kan et lån være en nødvendighed for at kunne klare hverdagens udfordringer. Derfor tyer mange også til de små SMS lån.

Men tilbage til spørgsmålet om det er en god ide at låne penge trods RKI. Så er og bliver svaret, at et lån i RKI kun bør være allersidste udvej for at optage lån. da det er og bliver et meget dyrt forbrugslån. Som koster mange penge og bidrager til yderligere gæld ligesom de andre kviklån der findes.

Hvorfor er RKI lån så dyre?

Når du står i RKI, er du også registreret som dårlig betaler. Det betyder at det bliver en del sværer at få lån, og da du ikke har en god kredit, bliver det således dyrere at optage et lån. Låneudbyderne lukrerer på at dine muligheder er begrænsede. Derfor er det også en rigtig god forretning for dem med høje renteindtægter.

Men omvendt tager låneudbyderne af RKI lån også en større chance ved at låne til personer som er opført i debitor registret. Da de er gjort bekendt med at ansøgeren   har en dårlig betalingshistorik, som gør at deres økonomiske formåen måske ikke rækker til afbetalingen af gælden hos det pågældende firma.

Kan det være farligt at tage et lån på trods af RKI?

Du skal være opmærksom på, at renterne på det lån man kan få selvom man står i RKI kan været meget højt. Ofte kan det være et SMS lån trods RKI status som du ender med at vælge. Det anbefales derfor at man tænker sig grundigt om, før der optages et lån hvis man står i RKI og altså alligevel ønsker at låne penge trods RKI. Da et kviklån trods RKI jo ikke hører til under de billigste lån. Dermed skal du altså også lave større afdrag end du måske har mulighed for.

Under alle omstændigheder vil din status på den pågældende gæld blive slettet efter 5 år. Men du skylder dog stadig penge. Det står blot ikke længere anført i registret. Desuden vil du også  fortsat stå registreret hvis du har udeståender hos andre låneudbydere. Da registreringen gælder fra sag til sag, og hvor udbyderne har rettighederne, da du har valgt at tage lån hos og låne pengene hos dem, selvom du står  i RKI.

 

NYHEDER OG TILBUD

Med abonnement accepterer du at modtage nyheder og tilbud fra os og vores partnere.

Reklame