Anmeldelser poster

Bank Norwegian Anmeldelse

Bank Norwegian er en af de absolut førende låneudbydere på nettet og du kender med stor sandsynlighed også til flyselskabet af samme navn. Udover at tilføje forskellige lånetilbud til både nye og eksisterende kunder online, kan du naturligvis også bruge Norwegian som din almene bank og drage glæde af en lang række fordele.

Bank Norwegian opererer i de nordiske lande og har flere hundrede medarbejdere og filialer rundt omkring i norden. Udbyderen blev etableret tilbage i 2007 hvor de til at begynde med udelukkende havde deres flyselskab – men nu tilbyder de altså både lån, banktjenester og kreditkort og har opnået enorm popularitet på ganske kort tid.


Fordele og ulemper ved Bank Norwegian

Udbyderen har på ganske kort tid opnået stor popularitet hos danske låntagere og det er der god grund til. Vælger du Bank Norwegian som låneudbyder – eller bank – kan du overordnet set forvente følgende fordele og ulemper:

+ Lån uden at skulle stille sikkerhed for lånet
+ Optag et lån hos en anerkendt nordisk bank
+ Mulighed for at få dit eget kreditkort hos Bank Norwegian
+ Hurtig udbetalingstid
+ Stort set alle kan være med – ingen strenge krav til låntager

– Renten er forholdsvis høj sammenlignet med andre låneudbydere
– Kundeservice kan forekomme på norsk


Lån hos Bank Norwegian

Hvor Bank Norwegian før i tiden udelukkende opererede med deres flytjenester under selskabet af samme navn, kan du i dag både bruge koncernen som din fysiske bank, optage lån gennem udbyderen online, samle dine lån og optage et kreditkort hos udbyderen.

En af de primære årsager til at Bank Norwegian har opnået så stor succes på relativ kort tid er, at de tilbyder lån til yderst attraktive renter sammenlignet med mange andre fysiske banker – uden at du går på kompromis med sikkerheden.

Ligeledes stilles der ganske få krav til låntagere hvilket mere eller mindre er med til at sikre, at stort set alle låntagere kan være med. Gennem Bank Norwegian kan du låne til netop det du står og mangler, uden at udbyderen kræver, at du stiller dokumentation og sikkerhed for det ønskede lån.

Det er i øjeblikket muligt at låne så lidt som 5.000 kr. og skulle du have brug for det – hele 400.000 kr. Hele ansøgningsprocessen finder sted elektronisk, så du skal aldrig bøvle med fysiske papirer eller en unødvendig lang ventetid.
Krav til låntager hos Bank Norwegian

Som alle andre udbydere på nettet, kræver Bank Norwegian, at du overholder et par enkelte, basale krav før at du kan komme i betragtning til et lån. Disse er dog ikke overvældende, hvilket betyder, at langt de fleste danskere kan være med.

For at kunne optage et lån gennem Bank Norwegian, skal du overholde følgende krav:

– Du skal som minimum være fyldt 23 år på ansøgningstidspunktet
– Du skal være bosiddende i Danmark og have fast dansk adresse i landet
– Du skal have både dansk telefonnummer og en gyldig e-mail adresse hvorpå du kan kontaktes
– Du skal have en sund og fornuftig økonomi
– Du må ikke være registreret i hverken RKI eller Debitorregistret
– Du må ikke have eksisterende lån hos Bank Norwegian
– Du skal have et NemID for at kunne underskrive en potentiel lånekontrakt


Sådan optager du et lån gennem Bank Norwegian

Uanset om du har optaget lån på nettet før eller om du skal låne penge online for første gang, kan du glæde dig over, at det er nemt at komme i gang med din låneansøgning via Bank Norwegian – uanset hvilket beløb, der er tale om.

Du behøver ikke at være eksisterende kunde hos banken for at optage et lån. Så snart at du dog får bevilliget et lån eller en online kredit, bliver du automatisk tildelt dit eget personlige Norwegian log-in hvor du kan administrere dine låneaftaler og din konto.


Følg nedenstående trin for at komme i gang med din låneansøgning:

1. Klik dig ind på Bank Norwegians hjemmeside. Her bliver du mødt af en smart låneberegner, der lader dig justere dit ønskede lånebeløb og tilpasse tilbagebetalningsperioden. Når du er tilfreds, klikker du dig videre til formularen.

2. Udfyld ansøgningsformularen med et par basale oplysninger omkring dig selv, herunder dit navn og adresse og et par informationer om din privatøkonomi. Du skal også huske at angive et telefonnummer og en gyldig e-mailadresse hvorpå udbyderen kan kontakte dig.

3. Dobbelttjek at alt er korrekt og underskriv til sidst ansøgningen med dit NemID. Når du underskriver en låneansøgning med NemID online, er udbyderen i stand til at sikre, at du er kreditværdig og at der er gode chancer for, at du vil betale lånet tilbage.

4. Få svar på din ansøgning. Låner du gennem Bank Norwegian kan du se frem til at få svar på din låneansøgning med det samme – også i weekender. Bliver din ansøgning godkendt, vil du modtage svar på e-mail hvorefter du skal underskrive den endelige låneaftale.

5. Modtag pengene. Så snart at du har underskrevet låneaftalen, vil Bank Norwegian gå i gang med at behandle udbetalingen af dit lån. Hvor hurtigt du får pengene ind på din konto kan variere fra bank til bank, men normalt går der aldrig mere end én enkelt hverdag!

Konklusion af Bank Norwegian

Ønsker du en seriøs låneudbyder på nettet der samtidig fungerer som en rigtig bank og som har mange års erfaring, er Bank Norwegian et rigtig godt bud. Udover deres attraktive lån tilbyder de også andre bank og korttjenester – og du kan selvfølgelig også tage ud at flyve med selskabet af samme navn.

Til trods for at renten på deres lån er en smule højere end andre online låneudbydere, er den stadig lav sammenlignet med andre fysiske banker, hvilket uden tvivl også er grunden til, at Bank Norwegian har opnået stor popularitet blandt danske låntagere. Derudover kan du se frem til at modtage pengene superhurtigt på din konto, da den almindelige behandlingstid på et lån ikke er mere end maks. to hverdage!

NYHEDER OG TILBUD

Med abonnement accepterer du at modtage nyheder og tilbud fra os og vores partnere.

Reklame

Simbo banner

Ferratum banner

Ferratum banner

Kronelan banner

Nova Finanse banner

Nova Finanse banner