Blog indlæg

Hvornår er det klogt at tage et sms lån?

Står du lige pludselig med en uventet regning eller ser økonomien ekstra sort ud nær slutningen af måneden? Vi kan alle få brug for at låne penge, og med de mange muligheder på nettet er det ikke længere nødvendigt at låne gennem banken.

Der findes i dag et uendeligt antal lånetyper på nettet, herunder de populære billig sms lån. Lær hvordan du låner på kun få minutter.

Hvad er kvik sms lån?

Et sms lån er som regel et mindre lån som både kan optages via computeren eller – som navnet rigtig nok indikerer – din mobiltelefon. Nye sms lån i dag er som regel på maks. 10.000 – 15.000 kr. alt afhængig af hvilken udbyder du vælger.

Det tager ikke lang tid at ansøge om et sms lån på nettet i dag – faktisk kan du i langt de fleste tilfælde blive bevilliget lånet på kun ganske få minutter. Det eneste du skal gøre er at udfylde en kort formular enten via din computer eller smartphone. Der foretages derefter en øjeblikkelig kreditvurdering af dig, hvilket sikrer, at du får svar på din låneansøgning med det samme!

Hvad kan et sms lån bruges til?

En klar fordel ved at optage et sms lån eller andet internet lån er, at du får friheden til at anvende lånet til det, du står og drømmer om. Modsat langt de fleste banker, kræver de online låneudbydere nemlig ikke, at du dokumenterer for, hvordan at du har tænkt dig at anvende dit bevilligede lån.

Det betyder også, at det er helt op til dig hvordan pengene skal bruges. Så snart at de tikker ind på din konto efter en dag eller to, kan beløbet frit bruges som det passer dig.


Hvor hurtigt går det?

En af de klare fordele ved sms lån er, at du kan se frem til en lynhurtig udbetaling. Det betyder, at hvis du står i en akut situation hvor du mangler et par ekstra tusinde kroner til at dække en regning nu og her, kan du glæde dig over, at sms lån i mange tilfælde udbetales samme dag – eller senest dagen efter.

Hvis det er vigtigt for dig at pengene udbetales forholdsvis hurtigt, bør du dog huske at sammenligne de forskellige udbetalingstider på tværs af udbydere – nogle lånevirksomheder er nemlig hurtigere end andre, og nogle udbetaler ikke deres lån i weekender og på helligdage.

Er sms lån dyre?

Før i tiden havde internet- og sms lån et forholdsvis dårligt omdømme. De online lån var kendt for at være ekstremt dyre. I dag findes der så mange onlinelåneudbydere på nettet, hvilket også betyder, at konkurrencen blandt de enkelte lånevirksomheder er vokset. Og det betyder lavere priser på lån for dig.

I mange tilfælde er det endda også muligt at finde sms lån gratis. Det er nemlig ikke unormalt at låneudbyderne tilbyder dig et kvit og frit sms lån uden renter og oprettelsesgebyrer så længe at du er i stand til at tilbagebetale det skyldige beløb inden for maks. en måned. Derfor kan det også godt betale sig at sammenligne de enkelte udbydere nøje i stedet for at optage det første og det bedste lån.

Hvor finder jeg de bedste sms lån?

I dag er der stadig flere og flere låneudbydere der tilbyder sms lån. Det betyder også, at det er langt nemmere for dig at finde det billigste og bedste tilbud.

Ved at foretage en hurtig søgning efter mobillån på nettet, vil du blive mødt af et væld af forskellige lånevirksomheder. Det kan dog være uoverskueligt at skulle sammenligne de forskellige lån på egen hånd, og derfor kan det næsten altid godt betale sig at anvende en låneberegner.

Med en af de mange gratis låneberegnere online, kan du hurtigt og nemt sammenligne de forskellige udbyderes tilbud. Langt de fleste beregnere angiver også, hvilke krav de enkelte udbydere stiller til dig som låner. Det betyder, at du ikke behøver at skulle spilde tid på at ansøge om et lån hos en virksomhed, hvor du ikke lever op til de enkelte krav.

Er det uforpligtende at søge om sms lån?

Som med alle andre låntyper på nettet, er det altid fuldstændig uforpligtende at indsende låneansøgninger. Det betyder, at du frit kan indhente så mange forskellige tilbud som du har lyst til og derefter sammenligne dem for at få den bedste låneaftale i hus.

Husk også på, at du altid har 14 dages fortrydelsesret efter at kontrakten er underskrevet. Dette er igen gældende for alle lån i Danmark.

Mulighed for mobillån trods RKI?

Er du registreret i RKI, betyder det, at du har tidligere låneaftaler som du ikke har overholdt. Derfor er der i Danmark ingen låneudbydere der er villige til at bevillige lån til personer, der er RKI eller Debitor registrerede.

Det samme er gældende for sms lån. Selvom at der er tale om et forholdsvist lille lån, løber låneudbyderen altså en for stor risiko ved at bevillige dig et lån. Ønsker du derfor et sms lån, skal du først sikre at du er slettet fra RKI. Når det er gjort, kan du naturligvis ansøge om et mobillån på lige fod med alle andre låntagere.


Andre krav til låntagere for sms lån?

Låneudbyderne i Danmark stiller forskellige krav til deres låntagere. Når vi taler om mobillån på nettet, er dette ingen undtagelse. Hvilke krav der stilles til dig kan variere i stor grad fra udbyder til udbyder, men som hovedregel kan du gå ud fra, at du skal opfylde et par basale kriterier.

Du skal under alle omstændigheder være fyldt 18 år på lånetidspunktet. Derudover skal du have adresse i Danmark, dansk telefonnummer og en gyldig e-mail adresse. Du skal også have et NemID som du bruger til at underskrive den endelige kontrakt med.

Vigtigst af alt er dog at du har en sund og fornuftig økonomi. Derfor er det – som beskrevet ovenstående – heller ikke længere muligt at optage et lån i Danmark hvis du er registreret i RKI. Nogle låneudbydere af sms lån stiller også krav til, at du skal tjene et bestemt minimumsbeløb før at du kan komme i betragtning til et lån.

NYHEDER OG TILBUD

Med abonnement accepterer du at modtage nyheder og tilbud fra os og vores partnere.

Reklame

Simbo banner

Ferratum banner

Ferratum banner

Kronelan banner

Nova Finanse banner

Nova Finanse banner