Blog indlæg

Hvad man bør overveje, når man optager et billån

Er du på udkig efter den mest favorable finansiering af drømmebilen eller den gode familiebil, så er der flere ting du bør overvejer, før du optager et billån. Det er de færreste, som har mulighed for at købe deres bil kontant, og derfor er der mange, som vælger at finansiere bilen med et billån. Men hvordan finder du frem til det bedste billån, som passer til din økonomi? Du kan læse med her og få gode råd og vejledning til, hvordan du bedst muligt finder det bedste og billigste billån til at finansiere din bil. Hvad enten du står og skal købe bil nu og her, eller du stadig blot overvejer et køb, så vil du kunne få glæde af den information og de råd, du finder her. Og så er du bedre forberedt på at træffe det rigtige valg, når du skal ud og optage et billån på et tidspunkt og købe den bil, du altid har drømt om, eller den bil, som er god og praktisk i hverdagen.

Find det billigste billån i 2020

Er 2020 året, hvor du skal have ny bil? Vil du gerne finde frem til det billigste billån? En måde hvorpå du hurtigt kan finde frem til billigste billån 2020 er ved at lave en søgning på internettet. Så vil der dukke forskellige låneudbydere op, som tilbyder billån, og hvor du kan sammenligne priserne. Der findes også sammenligningsportaler for billån, som giver dig et større oversigt over billån hos mange forskellige låneudbydere på én gang. Det kan altid god betale sig at sammenligne lån fra flere udbydere og indhente tilbud. På den måde sikrer du dig, at du får det billigste lån på de mest favorable betingelser. Det er ikke kun de traditionelle banker, men også en række andre låneudbydere, som tilbyder billån til konkurrencedygtige priser. Vælger du at låne pengene i banken, så skal du som regel til et møde med din bankrådgiver, og ansøgningsprocessen og kreditvurderingen kan godt tage nogle uger. Vælger du at ansøge om et billån online hos én af de mange andre låneudbydere, så går ansøgningsprocessen hurtigere. Det hele foregår elektronisk, og du kan ansøge hjemme fra din computer og få svar per mail, ligesom du også kan underskrive låneaftalen online med NemId.

Hvor meget er renten på et billån?

Renten på et billån varierer alt efter hvor stort et beløb du ønsker at låne, og om du evt. selv har noget opsparing og kan lægge en udbetaling. Når man sammenligner forskellige billån, så skal man både kigge på renten og på ÅOP (årlige omkostninger i procent) for at få et samlet overblik over, hvad lånet i alt kommer til at koste. Renten afhænger også af løbetiden, dvs. hvor mange måneder du skal afdrage på lånet. På de fleste låneudbyderes hjemmeside kan du anvende en låneberegner til at udregne rente på billån. Det gør du ved at indtaste lånebeløb og ønsket løbetid. Så får du vist, hvor meget du i alt skal betale i rente for lånet. Eftersom renten kan være forskellig hos forskellige låneudbydere, så er det altid godt at kigge på flere tilbud og muligheder, før du beslutter dig for et billån. Renten på billån er

Hvad koster et billån?

Hvis du gerne vil vide præcis: hvad koster et billån, så får du ikke noget entydigt svar. Det afhænger som allerede nævnt af beløbets størrelse og løbetid, og derudfra udregnes renten og ÅOP. Der kan også være nogle oprettelsesgebyrer eller stiftelsesomkostninger. Du skal desuden huske på, at der ud over billånet også vil være omkostninger til forsikringer og benzin, hvilket du også skal medregne i dit budget, før du beslutter dig for at optage et billån. Et godt sted at starte med at kigge kan være på en sammenligningsportal, og her kan du så udvælge de fem billigste billån. Hvis du gerne vil vide helt præcis, hvad et billån koster, så skal du indhente konkrete tilbud fra en låneudbyder. Du kan fx indhente 3-5 lånetilbud forskellige steder, og så får du tilsendt en låneaftale, som du bør læse grundigt igennem. Her skal alle tallene fremgå tydeligt, så du nemt kan sammenligne dem. Når du har fundet det billigste og bedste tilbud, så kan du nemt underskrive aftalen elektronisk og få pengene overført til din konto.

Hvor meget kan du låne til en bil?

Før du optager et billån, bør du først og fremmest få afklaret dette spørgsmål: hvor meget kan jeg låne til bil? Præcis hvor meget du kan låne afhænger nemlig af, hvordan din økonomi ser ud. Hvis du ikke allerede har et budget, som tydeligt viser dine indtægter og udgifter, så få lavet ét. Dermed får du et vigtigt overblik over din økonomi, og heraf vil det tydeligt fremgå, hvor meget du har råd til at låne og afdrage om måneden. Du bør ikke ansøge om et højere lån end du realistisk set har råd til at afdrage og tilbagebetale. Ejer du aktiver som bolig, båd eller sommerhus, så kan du stille dem som sikkerhed for lånet, hvilket vil øge din kreditværdighed. Ellers vil din låneansøgning blive vurderet ud fra dine indtægter, og om du har gæld andre steder. Du kan godt optage et billån, selvom du har anden gæld, så længe du har en fornuftig økonomi og råd til at afdrage. Når du indsender din låneansøgning, giver du samtidig låneudbyder adgang til dine oplysninger hos Skat. Dine indtægters størrelse har betydning for, hvor meget du kan låne. Derudover må du ikke stå registreret hos RKI eller Debitorregistret. Kreditvurderingen hos låneudbydere online er generelt mindre striks end i banken, så hvis du ellers har en økonomi der hænger sammen og har råd til at afdrage, så er der gode chancer for, at du kan blive godkendt til et billån. Du kan som regel selv være med til at bestemme løbetiden, og dermed kan du også selv være med til at bestemme, hvor meget du afdrager om måneden. Med et billån får du mulighed for at købe en bil uden at skulle betale det hele nu og her. I stedet kan du afdrage i ro og mag hver måned og også have råd til andre ting.

NYHEDER OG TILBUD

Med abonnement accepterer du at modtage nyheder og tilbud fra os og vores partnere.

Reklame

Simbo banner

Ferratum banner

Ferratum banner

Kronelan banner

Nova Finanse banner

Nova Finanse banner