Blog indlæg

Hvad du bør vide om sms lån

Står du i en situation, hvor du har brug for nogle ekstra penge som fx 500 eller 1000 kroner? Kan eller vil du ikke låne dem af din familie eller i banken, så kan du i stedet overveje at ansøge om et sms lån. I de senere år er sms lån blevet meget populære, fordi der er tale om lån, som man nemt og forholdsvis anonymt kan ansøge om online. Man skal heller ikke redegøre for, hvad pengene skal bruges til, som man skal i banken, og det er nemmere at blive godkendt og få pengene hurtigt udbetalt. Overvejer du at ansøge om et sms lån, og vil du gerne vide mere om, hvad det er for en type lån, hvordan man ansøger om et lån, og hvordan udbetaling og tilbagebetaling foregår, så læs med her, hvor vi gennemgår alt, hvad du bør vide om sms lån. Dermed bliver du meget bedre i stand til at træffe en beslutning om, hvorvidt det du skal ansøge om et lån via sms.

Hvordan ansøger man om et sms lån?

Konkret foregår det på den måde, at du finder en låneudbyder online, som tilbyder sms lån. Du finder udbyderen ved at søge online efter sms lån. Her finder du også sammenligningsportaler, hvor du kan sammenligne de forskellige sms lån og dermed se, hvor du kan få det billigste sms lån. Du ansøger ved at udfylde ansøgningsskemaet på låneudbyderens hjemmeside. Du skal være over 18 år – i nogle tilælde over 21 år  – og du skal underskrive med NemId. Dine skatteoplysninger bliver automatisk indhentet, så låneudbyder kan se dine indtægter og kreditstatus. Det er ofte nemmere at blive godkendt online til et sms lån end til et lån i banken.  Du må helst ikke være registreret i RKI eller Debitorregistret, men nogle låneudbydere tillader det alligevel, hvilket vi vil uddybe nærmere længere nede i artiklen. Du har mulighed for at ansøge om flere sms lån på én gang og sammenligne de billigste tilbud. Du binder dig først til et lån, når du har underskrevet låneaftalen. Godkendelsesprocessen kan tage alt fra et par minutter til et par timer. Når du er blevet godkendt, så udbetales pengene hurtigt.

Hurtig udbetaling af sms lån

En af de absolutte fordele ved sms lån er den hurtige udbetaling. I bankerne tager det ofte tid at blive godkendt til et lån, og hvis du ikke har tid til at vente en uge eller endnu længere tid på at få pengene udbetalt, så kan du i stedet ansøge om et sms lån og få det udbetalt i løbet af få dage. Hvis du søger online på: sms lån hurtig udbetaling, kan du nemt finde frem til forskellige låneudbyderes hjemmesider og se, hvor hurtigt udbetalingen sker. I mange tilfælde sker udbetalingen fra den ene dag til den anden – i nogle tilfælde endda samme dag. Du kan ansøge online døgnet rundt, når det passer dig, for hos låneudbyderne online er der altid åbent i modsætning til bankerne, hvor du kun kan henvende dig i åbningstiden. For dig som akut står og skal bruge cool cash er det en effektiv løsning, at du så hurtigt kan sende en låneansøgning af sted, blive godkendt og få pengene udbetalt.

Sms lån uden kreditvurdering

Bankerne bruger ofte en del tid på at kreditvurdere deres kunder, og det har du måske ikke tid til at vente på, fordi du står og skal bruge nogle tusinde kroner nu og her. Det kan også være, at du har fået nej til et lån i banken og søger et alternativt lån med hurtig udbetaling. I så fald er sms lån uden kreditvurdering en mulighed, du bør undersøge nærmere. Det koster ikke noget at undersøge markedet for sms lån, og det koster heller ikke noget at indhente tilbud. Låneudbyderne, som tilbyder sms lån, foretager ikke den samme kreditvurdering som bankerne, og derfor er det nemmere at blive godkendt – også selvom du har gæld i forvejen. Det har dog betydning, at du har en indtægt i form af fast job, SU, dagpenge  eller kontanthjælp, så du har mulighed for at tilbagebetale lånet. Studerende og folk på overførselsindkomster har dermed også mulighed for at blive godkendt til sms lån, selvom økonomien er stram. Før man ansøger om et sms lån bør man dog altid lave et budget, så man ved, hvad man har råd til at låne og afdrage, så man ikke havner i en situation, hvor man ikke kan betale og risikerer at blive registreret i RKI.

Sms lån trods RKI

Er du havnet i RKI, så kan det være svært at låne penge efterfølgende. Banker og mange låneudbydere vil være tilbøjelige til at give et afslag. Der findes dog alligevel nogle låneudbydere, som tilbyder sms lån trods rki. Du kan søge dem frem online og læse mere om, hvad betingelserne er. Dine muligheder for at få et sms lån trods RKI afhænger bl.a. af, hvor stort et beløb du skylder en eller flere kreditorer, hvor høj din indtjening er, og hvorvidt det er realistisk, at du kan betale pengene tilbage. Du bør altid prioritere at betale din gamle gæld, før du optager nye lån. Men der kan være situationer, hvor du alligevel vil ansøge om et sms lån trods RKI. Sørg for at lave et budget og en realistisk afdragsperiode. Lån aldrig et større beløb, end du har brug for og kan betale tilbage.

Hvordan finder du de bedste sms lån?

De bedste sms lån finder du frem til ved at sammenligne online. Du kan besøge en af de mange sammenligningsportaler for at få det bedste overblik. Her kan du se, hvor mange penge du kan lån, hvor mange renter du skal betale, hvor høj ÅOP (årlige omkostninger i procent) er og hvor lang afdragsperioden er. Nogle lånefirmaer tilbyder også sms lån uden renter, men i så fald skal de ofte tilbagebetales inden 30 dage. Det kan være en god mulighed for nogle kunder – men for andre er det mere realistisk at afdrage et lån over 3 eller 6 måneder med renter. Det er op til den enkelte at beslutte sig for. Med et sms lån får du adgang til hurtige kontanter, som du har brug for nu og her, og så kan du hurtigt afdrage det igen i løbet af 3-6 måneder.

NYHEDER OG TILBUD

Med abonnement accepterer du at modtage nyheder og tilbud fra os og vores partnere.

Reklame

Simbo banner

Ferratum banner

Ferratum banner

Kronelan banner

Nova Finanse banner

Nova Finanse banner