Anmeldelser poster

Ferratum Anmeldelse

ferratum.dk

Med et lån fra den populære udbyder Ferratum, får du fuld frihed til at styre, hvordan det bevilligede lånebeløb skal bruges. Da der ikke stilles nogen former for krav om dokumentation eller sikkerhed for lånet, er det ikke så underligt, at udbyderen er blandt de mest populære på det danske lånemarked. Har du et finansieringsbehov og en god kreditvurdering, er der god sandsynlighed for at du også kan få glæde af et billigt Ferratum lån.

I dag findes der mange myter omkring lån på nettet, og en af de mest populære, er blandt andet myten om, at det er dyrt at låne penge online. Sådan behøver det ikke nødvendigvis være med et lån fra Ferratum. Her styrer du nemlig selv din Ferratum tilbagebetaling ved at vælge den løbetid der passer dig, og du kan derfor indgå en låneaftale med ro i sindet, velvidende om at den er skræddersyet til din situation og økonomi.

Om Ferratum

Ferratums oprindelse fandt sted i Finland, men i dag tilbyder udbyderen låneprodukter og andre banktjenester i 22 lande i Europa. Udover deres populære forbrugslån der giver privatpersoner mulighed for at låne til hvad de vil, har virksomheden også haft stor succes med Ferratum business, der giver virksomheder mulighed for at realisere deres finansieringsdrømme.

Ferratum Denmark har eksisteret siden 2009 og har kontor midt i København. Skulle du støde på problemer eller sidder du blot inde med et par spørgsmål, kan du naturligvis glæde dig over, at de byder på en dygtig, dansk Ferratum kundeservice der står klar til at rådgive dig under selve låneprocessen. Kontakter du udbyderen inden for deres Ferratum åbningstider, kan du forvente at modtage svar med det samme – dog kan der gå op til 24 timer, hvis du kontakter dem via e-mail.

Ferratum kontakt kan finde sted på tlf 70201047 eller 78730932 eller via e-mail på kundeservice@ferratum.dk.

Ferratum kassekredit og lån

Til forskel fra mange andre udbydere der udelukkende tilbyder lån der udbetales direkte til din konto når ansøgningen er godkendt, fokuserer Ferratum i stedet i dag på de populære online kassekreditter, der er blevet et stort hit hos danskerne. Selv eksisterende og tilbagevendende kunder på Ferratum, er glade for denne mulighed for at optage Ferratum kredit, da der kun skal tilbagebetales, det du bruger. Selv hvis du får bevilliget en kreditgrænse på op til 20.000 kr., er der ingen krav om, at du absolut skal bruge hele beløbet.
Hvor stor en kreditgrænse du kan få accepteret, kommer i bund og grund an af din overordnede kreditværdighed, som Ferratum foretager af dig når du indsender din ansøgning. Vær dog opmærksom på, at minimumsbeløbet på kreditten er på 1500 kr. og det er ikke muligt at låne mere end de 20.000 kr. i ét hug. Det betyder dog også, at så snart at du har betalt din eksisterende gæld ud, kan du igen søge om at få bevilliget endnu en kassekredit.

På Ferraum kan du glæde dig over, at det er nemt at holde styr på din aftale via dit eget personlige Ferratum login. Dette får du tildelt så snart at din ansøgning er godkendt, og giver dig mulighed for at få et komplet overblik over dine aftaler med Ferratum, kommende betalinger og du kan også her anmode om endnu et lån, når din oprindelige kassekredit er betalt ud.

Lån helt uden renter

Det er ikke så underligt, at Ferratum kassekredit er gået hen og blevet så populær blandt så mange danskere i dag. En af de helt store fordele er uden tvivl, at du som ny kunde kan få bevilliget en kassekredit på op til 20.000 kr. helt uden renter. Det betyder kort og godt, at du hverken skal betale dig om renter eller gebyrer i de første 30 dage.

Hvis du derfor finder det muligt for dig at betale din kreditgæld ud inden for ovenstående tidsramme, kan du i princippet låne helt uden omkostninger – og det er selvølgelig et tilbud der er værd at tage med, hvis du alligevel har brug for et kort og hurtigt lån.

Er det muligt at lån penge nu trods rki med Ferratum?

Er det muligt at lån penge nu trods rki? Som med alle andre udbydere på nettet i dag, er det ikke muligt at blive bevilliget et Ferratum lån hvis du er registreret i RKI. Det skyldes, at udbyderen simpelthen løber for stor en risiko ved at låne dig penge, da de reelt ikke kan være sikre på, at du har tænkt dig at betale lånet tilbage.

Når du står i RKI betyder det, at du har én eller flere gældsposter, du ikke har fået betalt. Dette er altså et rødt flag for Ferratum og derfor tilbyder de kun kassekreditter og lånetjenester med en god økonomi uden en RKI-registrering på bagen. Så snart at du er blevet slettet fra RKI – enten ved at betale dit lån ud eller ved at vente 5 år – er du selvfølgelig velkommen til at søge om en kassekredit hos Ferratum.

Hvornår får jeg svar?

Som med alle andre udbydere af lån på nettet, er Ferratum naturligvis godt klar over, at du med sandsynlighed står og har brug for pengene nu og her og ikke gider at vente i flere dage på, at lånet bliver gjort tilgængeligt for dig. Derfor kan du også glæde dig over, at udbetalingstiden er rigtig kort på Ferratum.

Lige så snart at din ansøgning er færdigbehandlet, vil du få svar på om du kan godkendes kreditten eller ej. Dette vil foregå fuldstændig elektronisk og du vil enten få svar via e-mail eller på skærmen. Hvis ansøgningen bliver godkendt, kan du glæde dig over, at udbyderen vil gå i gang med at behandle bevilligelsen af din kredit med det samme.

Når din kredit er gået ind på din Ferratum konto, kan du gå i gang med at hæve penge til din bankkonto med det samme. Hvor hurtigt udbetalingen finder sted, afhænger dog af din banks behandlingstider. Vær også opmærksom på, at der kan gå lidt længere i weekender og står du derfor og mangler penge nu og her, kan det bedst betale sig at søge om kreditten på en almindelig hverdag.

NYHEDER OG TILBUD

Med abonnement accepterer du at modtage nyheder og tilbud fra os og vores partnere.

Reklame

Simbo banner

Ferratum banner

Ferratum banner

Kronelan banner

Nova Finanse banner

Nova Finanse banner