Anmeldelser poster

Sparxpres Anmeldelse

sparxpres

Med så mange forskellige udbydere på markedet, kan man spørge sig selv om dette er en kamp, som bankerne har nogen mulighed for at vinde? Med såkaldte kviklånere i hobetal, kan det være svært for en bank at få sat det rette fokus på deres services og produkter, i et marked hvor alt handler om at finde den laveste rente. Det har dog ikke stoppet Spar Nord i at gøre et forsøg. Derfor har de lavet Sparxpres, som fungerer som deres ”forlængede arm” ud i kviklåns markedet. Det betyder faktisk at du som kunde, får samlet en kæmpe portion erfaring og viden indenfor økonomi, i en letspiselig pakke der matcher de andre på markedet for kviklån.

Alt i alt er vi glade for at se firmaer som Sparxpres komme på banen, og mener bestemt at det vil være med til at give et nyt perspektiv på den priskrig der raserer iblandt de online låneudbydere.
Her i denne artikel har vi lavet en række punkter der forhåbentligt gør dig klogere på præcis hvad og hvem sparxpres er, så du hurtigt kan finde ud af om de er noget for dig.

Hvem er Sparxpres?

Sparxpres er en del af Spar Nord bank, og er et glimrende eksempel på hvor spids konkurrencen er blevet indenfor låneverden. På sparxpres bliver alle kneb brugt til at få nye kunder. Dette skal absolut ikke ses som noget negativt. Det er tværtimod et friskt pust i en branche, der i mange år har været præget af de samme spillere på markedet. Det der gør denne udbyder ganske speciel, er at du når du vælger sparxpres finansiering, får nærmest alle fordelene ved at bruge en traditionel bank, men samtidig også al nytænkningen ved at vælge en onlinebank. Eksempelvis kan du få et sparxpres gavekort til din finansiering. Det er altså efterhånden ret sjældent, at man i dag oplever den slags opmærksomhed fra sin bank. Man kan måske nok kalde meget af det for ”billige tricks”, men vi kommer ikke udenom at det virker, og at det er rart at blive lagt mærke til en gang imellem – og nå ja, så skader det jo heller ikke at få rabat på sit lån!

Derudover er det også muligt at få personlig hjælp. Sparxpres kontakt er en sand fornøjelse, og der er ingen tvivl om at det er kompetente mennesker der sidder klar i deres kundeservice, klar til at hjælpe dig med yderligere information.

Er sparxpres en bank?

I princippet så er alle institutioner der låner penge ud, en bank i en vis forstand. Men der hvor online låneudbydere adskiller sig fra traditionelle banker, er typisk ved at der ikke tilbydes indlån. Det betyder at du kun kan låne penge, og ikke som sådan have en sparxpres konto du kan sætte penge IND på.

Så nej, Sparxpres er ikke – i den traditionelle forstand – en bank. Det er en online låneudbyder, der udelukkende fokuserer på at låne penge ud, frem for at opbevare dem.

Det er dog vigtigt at slå fast, at Sparxpres er en del af spar nord, og selvom de to selskaber er så adskilte som muligt, så får du stadig en del af bank ”følelsen” ved at handle her. Det betyder også at du kan være sikker på at der er orden i tingene, og at der ikke foregår noget ”fordækt”.

Derudover er sparxpres også ganske bredt tilgængeligt. Eksempelvis er det ofte en sparxpres forhandler der ”står bag”, når du skal købe noget på afbetaling i en forretning.

Kort fortalt, så kan du forvente at se sparxpres mange forskellige steder – og bedst af alt, så kan du også forvente at de er konkurrencedygtige på prisen. For når alt kommer til alt, så er der ikke tale om en bank, men man kan heller ikke helt sammenligne dem med de mange andre lånudbydere på markedet – det er nærmere en form for hybrid, hvor du får fordele af professionelt bankarbejd,e samtidig med at du får lov at nyde godt at markedets generelt lave renter.

Hvordan bruger man sparxpres?

Der hvor Sparxpres for alvor skiller sig ud, er i deres brugervenlighed. Der er naturligvis en dansk kundeservice du kan træffes hvis det går helt galt – men ellers kan du med dit sparxpres login ganske nemt og hurtigt logge ind på din side, og se en oversigt over dit/dine lån. Derudover kan du også nemt får et overblik over hvor langt du er med dine afdrag, hvor mange du mangler, og hvor meget gæld du reelt set har at afdrage på.

Noget af det du skal være opmærksom på, er også hvilke låntyper der er tilgængelige. Leder du eksempelvis efter de bedste priser på et sparxpres rentefri lån, så kan du hurtigt og nemt finde de forskellige typer af sparxpres lån der er tilgængelige til lige præcis dig, på din egen side.

Derudover er det – som tidligere nævnt – også altid let at få fat i deres kundeservice, så du aldrig kommer til at føle dig alene med dit lån.

Den overordnede dom

Alt i alt leverer sparxpres et glimrende alternativ til både bank og online udbyder. Det er en form for en ”hybrid-bank”, hvor du får det bedste af begge verdener. Det er klart at man ikke skal forvente de samme bankpakker som i en ”rigtig” bank, men når det kommer til online lånudbydere, så er der helt klart mange fordele ved at vælge Sparxpres. Og selvom du måske aldrig får brug for kundeservice, så kan vi forsikre dig om at det er en ting man bliver glad for, hvis uheldet skulle være ude, og man har brug for hjælp til at forstå éns gældspostering.

Derudover er det naturligvis en del af Spar Nord, og det betyder at du kan forvente at det hele sker efter reglerne, og du er også sikret at der ikke sker noget uventet med firmaet.

NYHEDER OG TILBUD

Med abonnement accepterer du at modtage nyheder og tilbud fra os og vores partnere.

Reklame

Simbo banner

Ferratum banner

Ferratum banner

Kronelan banner

Nova Finanse banner

Nova Finanse banner