Anmeldelser poster

Simbo Anmeldelse

simbo

Hos Simbo.dk får du en låneudbyder, hvor du hurtigt og nemt kan låne penge gennem nettet. I stedet for at optage besværlige lån gennem de fysiske banker, er flere og flere danskere mere tilbøjelige til at låne gennem en online udbyder i dag og det er der flere gode grunde til. Dem går vi i dybden med nedenfor, så for mere information, besøg denne side.

Det kan være svært at vurdere, om en låneudbyder dog reelt egner sig til din situation og ikke mindst behov. I sidste ende kan der også være mange gode penge at spare ved at optage et lån, der er tilpasset din situation. Nedenfor skal vi derfor kigge nærmere på hvad simbo, en af de førende låneudbydere af mindre lån i Danmark, har at byde på.

Hvorfor optage et lån gennem simbo dk?

Det er ikke uden grund at online låneudbydere er blevet så populære blandt os danskere. Når du låner online, kan du nemlig glæde dig over det faktum, at du får total frihed til at låne til det du har brug for her og nu.

På Simbo kan du som førstegangskunde låne op til 6.000 kr., hvilket er meget normalt for mange låneudbydere i dag. Du vælger selv hvor lang en løbeperiode du ønsker, og vil få tilbudt en fast månedlig rente. Jo mere du er i stand til at afdrage med månedligt indtil at lånet er indfriet, jo billigere vil du gøre det for dig selv.

Når dit første lån gennem Simbo er indfriet, kan du igen ansøge om endnu et lån. Næste gang kan du – hvis du vurderes kreditværdig – dog låne op til hele 15.000 kr. Igen styrer du fuldstændig selv hvor lang en løbetid du ønsker, hvilket giver dig en fleksibel tidsfrist til at afdrage på lånet i et tempo der passer dig.

Krav til dig som låntager

Som alle andre udbydere og banker, stiller simbo.dk visse krav som du først og fremmest skal overholde, før at du kan komme i betragtning til et lån. Disse er dog langt fra overvældende, hvilket betyder, at langt de fleste danskere kan være med på simbo, hvilket er en klar fordel, hvis du har brug for penge nu og her.

For at kunne blive bevilliget et simbo lån, skal du først og fremmest være fyldt 19 år, være dansk statsborger og have et dansk CPR-nummer og NemID – disse skal senere bruges til at underskrive en lånekontrakt. Derudover skal du også have folkeregisteradresse i Danmark.

Simbo.dk bevilliger ikke lån ud til personer med dårlig økonomi, hvilket også betyder at du altså ikke må være registreret i hverken RKI eller Debitorregistreret. Hvis du er det, vil du med det samme opleve, at din ansøgning afvises.

Derudover skal du også vurderes kreditværdig af udbyderen. Du kan derfor opleve, at simbo.dk måske kun er villig til at bevillige dig et mindre lånebeløb, hvis de ikke mener, at du har råd til at låne det fulde beløb. Det kan derfor godt betale sig at rydde op i din økonomi før at du søger.

Fordele ved simbo.dk

I dag har masser af danskere allerede optaget et hurtigt lån gennem simbo.dk, og har du allerede hørt om udbyderen, er det altså ikke så underligt. Her får du som låntager ikke bare en pålidelig udbyder, en også en hurtig og ikke mindst billig låneløsning.

Du kan blandt andre nyde glæde af følgende fordele:

  • Lån hurtigt og nemt op til 15.000 kr. anden gang du låner. Pengene udbetales automatisk til din konto og der stilles ingen spørgsmålstegn til, hvordan du bruger pengene.
  • Fleksibel låneperiode. Du styrer fuldstændig selv hvor lang en låneperiode du ønsker og hvornår du ønsker at indfri det endelige lånebeløb. Dette koster desuden ikke ekstra.
  • De første 30 dage er rentefrie. Gennem simbo.dk kan du i de første 30 dage af lånets løbeperiode glæde dig over, at du ikke betaler renter på lånet. Dette giver dig i sidste ende en langt billigere låneløsning.
  • Pålidelig låneudbyder. Skulle du have spørgsmål eller få brug for hjælp, står simbo.dk naturligvis altid klar til at hjælpe dig på vej.

Hvordan optager jeg et simbo lån?

At låne penge gennem Simbo er nemt og ligetil, også selvom at du måske ikke har prøvet at låne penge gennem en netudbyder før. Når du klikker dig ind på udbyderens side, vil du først og fremmest blive bedt om at tilpasse en smart låneberegner, således at den passer på din situation.

Herefter vil du blive taget videre til en mere omfattende låneformular hvor du bliver bedt om at udfylde et par oplysninger om dig. Denne formular består dog kun at et par enkelte spørgsmål, da simbo.dk alligevel vil foretage en kreditvurdering af dig ved hjælp af dit NemID.

Når du har indsendt den endelige låneformular, kan du som regel forvente at få svar med det samme, hvilket også er en af de klare fordele ved at låne gennem denne udbyder. Her er altså ingen lange ventetider. Hvis din ansøgning bevilliges, går Simbo med det samme i gang med selve udbetalingsprocessen hvorefter du som regel kan se frem til at pengene tikker ind på din konto kort tid efter.

Vær dog opmærksom på, at simbo ikke udbetaler lån i weekender, så hvornår du indsender din ansøgning har altså betydning for, hvor hurtigt du får pengene.

Sådan låner du anden gang gennem Simbo

Når du er blevet bevilliget et lån, vil du automatisk få tildelt en simbo.dk konto, hvor du kan logge ind og holde styr på dine betalingsaftaler og dine optagede lån. Her kan du også foretage automatiske betalinger direkte til udbyderen.

Ønsker du at optage om endnu et lån når det første beløb er indfriet, kan du glæde dig over, at du ikke skal bøvle med at indsende en lang låneansøgning igen på ny. Du skal blot logge ind med dine eksisterende brugeroplysninger, hvorefter du vil få mulighed for at ansøge om endnu et lån. Husk dog på, at du kun kan have én aktiv lånepost hos simbo.dk ad gangen – du skal derfor indfri dit første lån før at du igen kan ansøge om et lån.

NYHEDER OG TILBUD

Med abonnement accepterer du at modtage nyheder og tilbud fra os og vores partnere.

Reklame

Simbo banner

Ferratum banner

Ferratum banner

Kronelan banner

Nova Finanse banner

Nova Finanse banner