Anmeldelser poster

Kronelån Anmeldelse

kronelån

Akkurat som man gik og troede, at der snart ikke kunne komme flere låneudbydere på markedet. Så træder en ny fighter ind i ringen. Og bare rolig. Det er ikke en dårlig ting – snarere tværtimod. Jo flere låneudbydere der er på markedet, jo bedre vilkår resulterer det som oftest i, for de af os der rent faktisk har behov for at låne penge.

Det er helt naturligt, at jo mere konkurrence der er indenfor et givent felt, jo større krig er der om kunderne. Hvis du forestiller dig en verden hvor der kun var én bank, eksempelvis. Så vil det hurtigt kunne resultere i at du skulle betale uhyrlige renter og gebyrer. Hvorfor? Ganske simpelt fordi du ikke har andre steder at gå hen. Heldigvis er vi så velsignede i Danmark, at vi har rigtig mange forskellige steder og muligheder, når det kommer til at låne penge. Det betyder, at hvis vi føler vi kan få et billigere produkt eller en bedre service – eller måske begge dele – et andet sted, ja så er det relativt nemt at skifte. Derfor bør man byde varmt velkommen til enhver ny udfordrer på markedet indenfor lån og finans, da det i sidste ende vil resultere i langt bedre og billigere produkter for os som kunder.

Hvad er kronelån?

Kronelån er en ny udbyder. De tilbyder lån i op til 15.000 kroner klassen, som dækker langt de flestes akutte behov. Der er mange fordele ved lige netop denne udbyder, men en af de største fordele og goder du finder her, er at det er ufatteligt hurtigt at få godkendt sit lån. Typisk tager det ikke mere end 10 sekunder, og så kan du få lov til at komme videre i livet. Alt i alt tager ansøgningsprocessen cirka et minut – og det er altså inklusiv at du skal sidde og taste dine oplysninger ind. Det er så let at du kan få et online lån lige nu.

Det kan lyde som om det måske er ligegyldigt, men enhver der nogensinde har haft brug for at låne penge online, kan skrive under på hvor endeløs og redundant processen ofte føles. Det resulterer tit og ofte i at man bruger lang tid på at sidde og finde, uploade, downloade og sende dokument på dokument, hvorefter man kan få svar på sin ansøgning – og dette sker typisk først et par dage efter. Det slipper du for ved kronelån.

Hvem kan få kronelån?

I princippet kan alle få kronelån. Du skal naturligvis være over 18, og have en nemkonto og nemID. Men det vil vi til gengæld også skyde på, at langt de fleste mennesker efterhånden har. Du vælger simpelthen blot det beløb du vil låne, udfylder ansøgningen online (og bare rolig, du skal ikke til at sidde og fumle med PDF’er og word dokumenter). Til sidst underskriver du blot ansøgningen med dit NemID, og du får svar indenfor få sekunder. Kort fortalt bliver det ofte ikke lettere end på kronelån.dk.

Det er et krav at du ikke er registreret i RKI, så hvis du er over 18 men ikke er registreret i RKI, så kan du med al sandsynlighed få et lån her. Og bare rolig – du behøver ikke være ekspert i hverken matematik eller regnskab, for at du kan få hjemmesiden til at give mening. Selve det rent grafiske layout er ganske lækkert og overskueligt sat op.

Hvorfor kronelån?

Udover at du med kronelån altid får hurtigt svar på din ansøgning, så får du også en hel del frihed. Du bestemmer selv hvor meget du vil låne, og på denne måde behøver du altså således ikke at låne hele beløbet på de 15 tusind kroner. Det betyder at du i langt højere grad, selv kan bestemme hvor dyrt det kommer til at være for dig at låne penge. Mange andre steder skal du vælge imellem brede intervaller – eksempelvis 5, 10 eller 15 tusind. Det betyder altså at du i langt mindre grad selv bestemmer, hvor mange penge du skal ud at låne.

Her vil mange mennesker måske tænke ”og hvad så”. Men det er faktisk ret væsentligt, for ofte skal man låne penge til mindre beløber. Det kan eksempelvis være en tandlægeregning. Hvis du har en tandlægeregning på 2500, men kun kan låne 5.000 som et minimum, så vil der i rigtig manges tilfælde, ske det at du ender med at ”smide” de sidste 2500 væk – forstået på den måde, at de ikke bliver brugt til at betale tandlægen – og man vil som oftest heller ikke betale dem direkte tilbage på lånet igen. For manges vedkommende betyder det, at man vil se det som en form for ”bonus” eller ekstra indtægt – og her vil de måske blive brugt på alt fra tøj til cappuccino. Det er som sådan ikke en dårlig ting, men det er ærgerligt at gå og betale renter og stiftelsesomkostninger på en cappuccino.

Hvis du nu eksempelvis kunne nøjes med at låne præcis det du skulle bruge – eksempelvis 2500, eller måske endda kun 2000 hvis du kan dække de sidste 500 kroner selv, så er du sikker på at du ikke betaler renter af penge som du ”klatter væk”, og det betyder også at du hurtigere er færdig med lånet igen. Denne form for fleksibilitet er en af grundene til at kronelån er så attraktiv en låneudbyder – fordi du selv er i kontrol. Det bedste er dog at det hele bliver præsenteret på en flot måde, så alle os der måske ikke er så stærke rent finansielle – og heller ikke gider sætte os ind i det – også har en chance for at kunne få et godt lån, uden alt for dyre omkostninger.

NYHEDER OG TILBUD

Med abonnement accepterer du at modtage nyheder og tilbud fra os og vores partnere.

Reklame

Simbo banner

Ferratum banner

Ferratum banner

Kronelan banner

Nova Finanse banner

Nova Finanse banner